Deze advertentie is niet meer beschikbaar. Bekijk andere advertenties in de categorie Standaard.

Volvo FH 540

Foto 1 van Volvo FH 540
Foto 2 van Volvo FH 540
Foto 3 van Volvo FH 540
Foto 4 van Volvo FH 540
Foto 5 van Volvo FH 540
Foto 6 van Volvo FH 540
1/6

794.420 km

2016

Niet meer beschikbaar

Beequip

Willemskade 18
3016 DL Rotterdam

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVolvo
ModelFH 540
Bouwjaar2016
ConditieGebruikt
Tellerstand794.420 km

Omschrijving

Hier is je kans om de weg te domineren in stijl en comfort met de betrouwbare Volvo FH 540. Deze krachtige vrachtwagen, uitgerust met een 6-cilinder motor, biedt met name voor lange afstanden de perfecte rit.

De combinatie van een grijze metallic lak, zwarte lederen bekleding en een strak vormgegeven interieur stralen klasse en elegantie uit. Rijdend in deze truck laat je onderweg gegarandeerd een blijvende indruk achter.

Zelfs bij maximale lading van 10270 kg rijd je moeiteloos en comfortabel. En met een ongeremde maximale lading van 750 kg is deze wagen een perfecte keuze voor de afhandeling van alle soorten vrachten.

De truck is tot oktober 2023 APK gekeurd. Hij is ideaal voor het leven op de weg, met een slaapcabine uitgerust met koelkast en een brandstoftank van aluminium. Veilig en ontspannen op weg met de stabiliteitscontrole en versterkte motorrem, en navigeer je weg met het ingebouwde navigatiesysteem.

Het interieur heeft een scala aan voorzieningen zoals elektrisch bedienbare en verwarmde stoelen, digitale automatische airconditioning en een carkit bluetooth.

En voor de showtruck liefhebbers: Deze Volvo FH 540 wordt niet alleen aangedreven door kracht en betrouwbaarheid, maar ook door esthetiek. Met onder andere lucht hoorns, sideskirts, breedte verlichting voor en achter, traanplaat achterzijde, velgen in kleur gespoten en prachtige verstralers trekt deze truck alle aandacht.

Mis de kans niet om deze handgeschakelde Volvo FH 540 te bemachtigen, hij is in zeer nette staat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een proefrit!