Hyster R1.4

Foto 1 van Hyster R1.4
Foto 2 van Hyster R1.4
Foto 3 van Hyster R1.4
Foto 4 van Hyster R1.4
1/4

2022

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHyster
ModelR1.4
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Ben je op zoek naar een compacte en krachtige oplossing voor de logistieke uitdagingen in jouw magazijn? Bekijk dan eens deze elektrische reachtruck van Hyster, model R1.4. Deze gloednieuwe machine, gebouwd in 2022, heeft minder dan 500 uur op de teller staan.

Vervaardigd door een merk dat bekend staat om zijn solide ontwerp en betrouwbaarheid, heeft deze reachtruck een hefvermogen van 1400 kg. Met een maximale hefhoogte van 6,5 meter kun je probleemloos de meest ontoegankelijke plekken bereiken. Bovendien is hij uitgerust met een sideshift-functie, waardoor je de lading makkelijk horizontaal kunt verplaatsen zonder de hele truck zelf te hoeven verplaatsen.

Naast aanschaffen bieden we verschillende flexibele opties zoals huren en financial lease. Zo vind je altijd een oplossing die aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel. Stuur een mail naar sales@liftlease.nl of bel op 085-0645366. Grijp je kans om de efficiëntie van jouw magazijn naar een hoger niveau te tillen met deze Hyster R1.4 reachtruck.

Specificaties

As 1

PositieVoor

80%

L

R

80%

As 2

PositieAchter

80%

L

R

80%