Hangcha CBD30-AC25-ISU

Foto 1 van Hangcha CBD30-AC25-ISU
Foto 2 van Hangcha CBD30-AC25-ISU
1/2

2023

Elektrisch

Duurzaam

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Liftlease

Deventerweg 9a
3771 NP Barneveld

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkHangcha
ModelCBD30-AC25-ISU
Bouwjaar2023
ConditieNieuw
BrandstofElektrisch

Omschrijving

Op zoek naar robuuste en krachtige uitrusting voor opslag en logistiek? Bekijk deze Hangcha CBD30-AC25-ISU. Het is een elektrische pallettruck die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en efficiëntie. De machine heeft een indrukwekkend hefvermogen van 3000 kg, wat het geschikt maakt voor zwaar tillen. De vorklengte van 1150 mm biedt voldoende ruimte voor diverse ladingformaten.

Met de tandemvorkwielen, wordt de last gelijkmatig verdeeld, wat bijdraagt aan een betere stabiliteit en manoeuvreerbaarheid. Met de elektrische stuurbekrachtiging is het ook eenvoudig te bedienen, waardoor zelfs langdurige taken een stuk lichter worden.

Bij veiligheid komt de Hangcha CBD30-AC25-ISU niets te kort. Automatische snelheidsreductie is geïntegreerd, zodat de snelheid automatisch omlaag gaat wanneer er bochten worden gemaakt. Dit voorkomt instabiliteit en ongevallen.

De machine is voorzien van een krachtige, duurzame lithium accu. Hiermee kun je langer werken zonder constante zorg over het opladen.

Kortom, de Hangcha CBD30-AC25-ISU is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een betrouwbare, krachtige en veilige elektrische pallettruck.