Dolmar Lt-246.4 Trimmer

Foto 1 van Dolmar Lt-246.4 Trimmer
Foto 2 van Dolmar Lt-246.4 Trimmer
Foto 3 van Dolmar Lt-246.4 Trimmer
1/3

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDolmar
ModelLt-246.4 Trimmer
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Duik in het gemak en de kracht van de Dolmar LT-246.4 Trimmer, een betrouwbaar stuk machinery dat werkelijk de klus kan klaren. Deze hoogwaardige trimmer staat bekend om zijn robuuste constructie en zijn vermogen om zich door zelfs de meest veeleisende werkzaamheden heen te slaan.

De Dolmar LT-246.4 levert krachtige prestaties en is ontworpen voor precisie en duurzaamheid. Het is de ideale machine voor intensieve werkzaamheden waarbij betrouwbaarheid en efficiëntie van het grootste belang zijn.

Ontworpen om gemakkelijk over het terrein te manoeuvreren, zal deze machine degenen aanspreken die op zoek zijn naar veelzijdigheid en manoeuvreerbaarheid. De Dolmar LT-246.4 combineert prestaties en precisie op een manier dat het de ideale aanwinst is voor elke werkplaats of werkterrein.

Met de Dolmar LT-246.4 trimmer, krijg je een machine die is gemaakt met de gebruiker in het achterhoofd. Het is eenvoudig te bedienen en te onderhouden, wat het de perfecte keuze maakt voor zowel de ervaren professional als degenen die net beginnen met zwaar machinewerk.

Vertrouw op de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de Dolmar LT-246.4 Trimmer en ervaar de superieure prestaties en het gebruiksgemak dat deze machine te bieden heeft. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe de Dolmar LT-246.4 jouw productiviteit naar een hoger niveau kan tillen.