OM Saturno

Foto 1
Foto 2
1/2

14.104 uur

2002

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkOM
ModelSaturno
Bouwjaar2002
ConditieGebruikt
Draaiuren14.104 uur

Omschrijving

Ontdek de kracht en efficiëntie van deze OM Saturno breekinstallatie. Met deze Duitse machine is zwaar werk geen probleem meer dankzij de brede crusher opening van 1070 x 750 mm en een capaciteit van 360t/uur.

Belangrijk om te weten is dat deze machine voldoet aan de CE-vereisten. Dat betekent dat je ervan uit kunt gaan dat deze machine aan de essentiële gezondheids- en veiligheidsvereisten voldoet.

Verder is de machine uitgerust met een 750mm magnetische riem, een extra zijtransporteur, centrale smering en een afstandsbediening. Hierdoor wordt het gebruiksgemak van deze machine verhoogd en kan deze zich aanpassen aan een verscheidenheid aan werkzaamheden.

Let op: De prijs die wordt getoond is exclusief BTW. Het referentienummer van deze machine is 00032646 en het serienummer is 99C021001. Met deze nummers kun je altijd specifieke informatie over deze machine opvragen.

De OM Saturno breekinstallatie is een betrouwbare, krachtige en veelzijdige optie voor elke bouwopdracht. Mis deze kans niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Specificaties

Algemene specificaties

Vermogen210 kw
Gewicht50000 kg

Opties

  • Magnetische transportband

Vergelijkbare machines