VEGA Trailer PROMAX 3 axle

Foto 1
Foto 2
Foto 3
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9
1/9

2024

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Benieuwd wat jij kan leasen?

BIG Machinery

Schiemerik 1
5334 NL Velddriel

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld
Maandbedrag berekenen

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkVEGA Trailer
ModelPROMAX 3 axle
Bouwjaar2024
ConditieNieuw

Omschrijving

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte manier om voertuigen te transporteren? Kijk eens naar deze VEGA Trailer PROMAX 3 as, een indrukwekkend model uit ons assortiment.

Met een totale lengte van 13.600 mm, een breedte van 2.550 mm en een wielbasis van 12.000 mm, biedt deze trailer voldoende ruimte voor het veilig vervoeren van 2 tot 3 eenheden. De middelste uitbreiding van 2.300 mm en de achterste uitbreiding van 1.300 mm zorgen voor nog meer mogelijkheden, afhankelijk van je behoeften.

Een van de grootste voordelen van deze VEGA Trailer is het draagvermogen. Met een leeggewicht van 12.500 kg kan deze trailer een maximum aan belasting van 48.000 kg aan. Het draagvermogen van de kingpin is 18.000 kg, wat een indicatie geeft van de sterke en duurzame constructie.

Ook het onderstel mag niet onvermeld blijven. De eerste as kan worden opgetild en de derde as heeft zelfsturing, wat voor een betere manoeuvreerbaarheid zorgt. Bovendien is deze trailer voorzien van BPW-merkassen met trommelremmen en een Wabco merk EBS-rem systeem. Met RSS, een veilig rij-systeem tegen 2S / 2M EBS, en een lier van 5 en 8 ton met afstandsbediening, ben je verzekerd van extra veiligheid tijdens het rijden.

Het serienummer van deze trailer is NR9VEGA35AR257147 en het referentienummer is 00032299. Het beschikt ook over een CE-markering, wat aantoont dat het voldoet aan de EU-normen inzake gezondheid, veiligheid en milieubescherming.

Belangrijk om te vermelden is dat de getoonde prijs exclusief BTW is. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze VEGA Trailer PROMAX 3 as. Je zult snel zien dat dit model een geweldige toevoeging kan zijn aan jouw wagenpark.

Opties

  • EBS
  • Liftas
  • Reserveband

Vergelijkbare machines