Dolmar Pb.252.4 bladblazer

Foto 1 van Dolmar Pb.252.4 bladblazer
Foto 2 van Dolmar Pb.252.4 bladblazer
Foto 3 van Dolmar Pb.252.4 bladblazer
1/3

2022

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkDolmar
ModelPb.252.4 bladblazer
Bouwjaar2022
ConditieGebruikt

Omschrijving

Zet je werk naar een hoger niveau met deze Dolmar Pb.252.4 bladblazer. Deze machine biedt superieure kwaliteit en duurzaamheid om aan al je blazen behoeften te voldoen. Of je nu grote hoeveelheden bladeren moet wegblazen of kleinere klusjes moet klaren, deze bladblazer is er klaar voor.

De krachtige motor van de Dolmar Pb.252.4 zorgt voor een ongeëvenaarde blaaskracht. Maar ondanks deze kracht, blijft de bediening van de bladblazer opvallend eenvoudig en gemakkelijk. De handgrepen zijn ergonomisch ontworpen voor comfort en gemak, waardoor langdurig gebruik mogelijk is zonder vermoeidheid.

Met deze Dolmar bladblazer werken, betekent kiezen voor efficiëntie en betrouwbaarheid. Waar andere machines het laten afweten, blijft deze Dolmar Pb.252.4 bladblazer gewoon doorgaan.

Tijd is geld, en deze machine helpt je om je werk sneller en efficiënter dan ooit tevoren te doen. Dus waarom zou je voor minder gaan? Kies voor de Dolmar Pb.252.4 bladblazer en beleef het verschil. Het is tijd om te investeren in een machine die echt voor jou werkt.

Vergelijkbare machines