Stihl Fs-50 Trimmer

Foto 1 van Stihl Fs-50 Trimmer
Foto 2 van Stihl Fs-50 Trimmer
1/2

2009

Hoe wil je het materieel aanschaffen?

Direct in contact met de verkoper

Bruggeman Mechanisatie B.V.

Van Dongenstraat 36
8107 AG Broekland

Alle advertenties
  • Direct en vrijblijvend een offerte
  • Beequip gaat verder waar de bank stopt
  • Simpel, flexibel en snel geregeld

Overzicht

Algemene kenmerken

MerkStihl
ModelFs-50 Trimmer
Bouwjaar2009
ConditieGebruikt

Omschrijving

Ontdek de kracht en veelzijdigheid van deze Stihl FS-50 Trimmer. Deze robuuste machine combineert precisie en duurzaamheid, ideaal voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare machine die bestand is tegen intensief gebruik.

De Stihl FS-50 trimmer is ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Hij heeft een sterke motor die in staat is om snel en efficiënt te werk te gaan, hoe uitdagend de klus ook is. Tegelijkertijd garandeert zijn robuuste constructie je een lange levensduur.

Dankzij de ergonomische vormgeving van de Stihl FS-50 verminder je vermoeidheid bij langdurig gebruik. Dit maakt het werken met dit apparaat niet alleen effectief, maar ook comfortabel.

Of je nou een professional bent die op zoek is naar een betrouwbare trimmer voor dagelijks gebruik, of een doe-het-zelver die het beste gereedschap wil voor incidentele klussen; de Stihl FS-50 trimmer is zeker een overwogen keuze. Bied jezelf een veelzijdige machine die je helpt om je werk effectief en comfortabel uit te voeren. Bekijk deze Stihl FS-50 trimmer en ervaar zelf het verschil.

Vergelijkbare machines